Make your own free website on Tripod.com

Riikamaria Paakkunainen


Nukkekotiarkki, 1:12
Nuket-sähköpostilistan jäsen: tilaa muotinukkien tai nukkekodin elintarvikearkki itsellesi! Tai vaikka monta arkkia lahjoiksi...

A4-kokoisella arkilla on kotimaisia elintarvikepakkauksia, jotka voi askarrella oikean näköisiksi minipaketeiksi. Näitä myydään Helsingissä PienenPienessä ja Nukke- ja nallemarkkinoilla 1.12. Nuket-sähköpostilistan jäsenet voivat myös tilata niitä suoraan minun kauttani hintaan 2 euroa/kpl + postimerkki (hoidan postituksen PienenPienen Marjutin puolesta). Markkinoilla arkin hinta on 2 euroa. Arkkeja saattaa tulla myös jälleenmyyntiin paikallisiin lelukauppoihin, jolloin hinta voi vaihdella (riippuu paikallisesta myyjästä, onko kallliimpi tai halvempi).

Muotinukkearkki, 1:6
Huom! Ensimmäisessä erässä muotinukkekokoisia arkkeja oli pieni painovirhe, mistä johtuen ne myydään hintaan 1,5 euroa/kpl. Kun ne loppuvat, myynnissä on enää "priimakappaleita". Tuon painovirheen voi korjata kuitenkin kätevästi itse esim. tusseilla (ohjeet tulevat mukana).

Tilaukset Nuket-sähköpostilistan kautta privaattisähköpostina, kiitos! Jos tilaat muotinukkearkkia, mainitse tilauksessa, haluatko pikkuviallisen vai priiman arkin.

Olen saanut pakkausten kuvien käyttöön ko. elintarvikkeiden valmistajien tai maahantuojien luvan.